Звітує Овідіопольський райком Профспілки

 07.02.19


      30 січня 2019 року в актовій залі Овідіопольського НВК-гімназії відбувся ІХ пленум комітету Овідіопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, на якому розглядали питання «Про стан виконання Угоди між управлінням освіти, культури та спорту Овідіопольської райдержадміністрації та Овідіопольським районним комітетом Профспілки працівників освіти і науки за 2018 рік».

               У роботі пленуму зі сторони Овідіопольської районної державної адміністрації брали участь в.о. голови Овідіопольської РДА Ільченко І.О. та в.о. начальника управління освіти, культури та спорту Овідіопольської РДА Ткаченко О.В. Також були присутні запрошені керівники закладів та установ освіти району.

                 З доповіддю виступила голова Овідіопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Пушнова О.Г., яка звітувала  про роботу виборних профспілкових органів щодо виконання Угоди за 2018 рік. Ключовими питаннями її доповіді, на які було звернено особливу увагу, це питання соціально-економічного захисту членів Профспілки. Особливу увагу райком Профспілки приділяв нарахуванню заробітної плати працівникам закладів та установ освіти району.

                 В обговоренні взяли участь голова профспілкової організації Великодолинського НВК — гімназії Талпа Л. М., яка ознайомила присутніх з роботою профспілкового комітету навчального закладу за звітний 2018 рік.

                 Також пленумом прийнята постанова  щодо внесення змін та доповнень до Угоди між управлінням освіти, культури та спорту Овідіопольської райдержадміністрації та Овідіопольським районним комітетом Профспілки працівників освіти і науки на 2017-2020роки.  

                 На завершення пленуму відбулося нагродження керівників закладів освіти та профспілкових активістів району.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ обкому Профспілки

 

 

 

         



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки