Зустрічі з профактивом тривають

 30.09.22


22-23 вересня представники комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України відвідали Тарутинську об’єднану організацію Профспілки. З профактивом та керівниками органів управління освітою Тарутинщини зустрілися заступник голови Одеської обласної організації Профспілки Оксана Пушнова та голова ревізійної комісії Одеської обласної організації Профспілки Ольга Циганкова.

В перший день відбулися зустрічі в Тарутинській територіальній громаді. Делегація від Одеської обласної організації Профспілки поспілкувалася з начальником відділу освіти Тарутинської селищної ради Кушнір Оксаною Іванівною. На обговоренні було багато актуальних на сьогодні питань, зокрема раціонального використання залишків освітньої субвенції.

В той же день була проведена зустріч з головами профспілкових організацій закладів освіти Тарутинської селищної ради. Також представники комітету Одеської обласної організації Профспілки проконсультували працівників комітету Тарутинської об’єднаної організації Профспілки з різних аспектів профспілкової діяльності.

 

 

 

 

Наступного дня, 23 вересня, відбулися зустрічі в Бородинській територіальній громаді. Представники комітету Одеської обласної організації Профспілки спілкувалися з головою Бородинської територіальної громади Кюссе Іваном Георгійовичем та начальником відділу освіти Бородинської селищної ради Лунгу Сергієм Федоровичем.

В рамках візиту до громади відбулася зустріч з профактивом закладів освіти Бородинської ТГ. Оксана Пушнова проінформувала про окремі положення Закону України «Про трудові відносини під час воєнного стану» зі змінами та доповненнями.

Учасники наради дізналися про результати діяльності профспілкових органів під час воєнного стану, отримували відповіді на запитання, що найбільш актуальні сьогодні.

Зустрічі з профактивом видалися плідними та змістовними, де всі бажаючі отримали важливу інформацію щодо захисту прав та гарантій освітян в умовах війни.

 

Служба зв'язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки