Зустріч з профспілковим активом співробітників Одеського національного економічного університету

 06.10.22


     5 жовтня 2022 року голова Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Любов Корнійчук взяла участь у роботі профспілкового комітету Первинної профспілкової організації співробітників Одеського національного економічного університету. Головувала на засіданні Тетяна Корольова, голова ППО. Також на захід був запрошений ректор університету Анатолій Ковальов.

        Розпочалося засідання з урочистого нагородження Почесними грамотами профкому спілчан-волонтерів за активну допомогу ЗСУ, ВПО, членам трудового колективу університету та ветеранам. Почесні грамоти  Центрального та обласного комітету були вручені профспілковим активістам за особистий внесок у справу захисту трудових, соціально-економічних прав працівників та з нагоди Дня працівників освіти.  Найвищу профспілкову нагороду — нагрудний знак ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Профспілковий лідер» отримали Тетяна Павлова, старший науковий співробітник, заступник голови первинної профспілкової організації, та Віктор Нерян, керівник навчально-методичного відділу, голова комісії профкому з охорони праці та побуту.

 

 

        Далі обговорювали актуальні робочі питання порядку денного.

        Про підготовку навчальних корпусів і гуртожитків університету до проведення навчального процесу в умовах воєнного стану та про організацію підготовки навчальних корпусів до осінньо-зимового сезону 2022/2023 років доповідав Олександр Плахотний, проректор з адміністративно-господарської роботи.

        Оксана Мідловець, голова профбюро бібліотеки, прозвітувала про роботу профспілкової організації бібліотеки щодо забезпечення соціально-економічних прав працівників, проведення оздоровчої та культурно-масової роботи.

         Особливо жваво й активно члени профкому обговорювали питання розподілу навчального навантаження між викладачами, про що поінформувала присутніх голова профбюро факультету менеджменту, обліку та інформаційних технологій Валентина Кубік. Попередній розподіл навантаження детально проаналізовано на предмет дотримання норм чинного законодавства, принципів гласності та прозорості, внесено цілу низку зауважень і пропозицій, які будуть спрямовані до адміністрації університету.

 

 

        Спілчани подякували ректору та голові профкому за розуміння проблем працівників та активну позицію у відстоюванні їхніх прав у цей надто важкий воєнний час.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеської ОО ППОНУ



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки