Зустріч з головою Федерації профспілок України

 20.08.20


18 серпня 2020 року в м. Одесі в приміщенні Федерації профспілок Одеської області відбулася зустріч профспілкового активу Одещини з головою Федерації профспілок України Григорієм Осовим та членом Молодіжної ради ФПУ Ганною Пугачовою.

   У своєму виступі Григорій Осовий поінформував спілчан про розвиток соціального діалогу на національному рівні, роботу над змінами і доповненнями до Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019-2021 роки. Голова ФПУ звернув увагу  на використання можливостей під час виборів до місцевих рад «зайти» в органи місцевого самоврядування, зокрема в ОТГ, щоб мати можливість впливати на бюджетний та інші процеси, від яких залежатиме добробут спілчан. При цьому не обов’язково бути членом партії.

    Ганна Пугачова наголосила на необхідності залучати більше молоді до роботи у виборних профспілкових органах, для мотивації членства активно використовувати соціальні мережі, працювати над іміджем та брендом сучасної профспілки.

      На завершення зустрічі голова ФПУ відповів на запитання присутніх щодо ситуації з профспілковим майном та проведенням звітно-виборчої кампанії в умовах карантинних обмежень.

 

 Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеського обласного комітету Профспілки




© 2014 Профспілка працівників освіти і науки