Зимове оздоровлення колективу ОНАХТ

 21.03.18


У колективі Одеської національної академії харчових технологій завжди пріоритетним був і є здоровий спосіб життя. Цьогорічна зима не стала винятком. Вже протягом кількох років студенти та викладачі академії оздоровлюються на туристичній базі «Екстрим», розташованій у мальовничому місці Закарпатської області — с. Жденієво. До речі, ця туристична база є філією кафедри фізичної культури та спорту академії. 

З 21 по 31 січня, завдяки співпраці адміністрації, профкому студентів і профкому працівників було організовано два заїзди для 28 викладачів і 50 студентів академії. Під час перебування в «Екстримі» всі вони мали змогу відпочити й оздоровитися в одному з найкращих куточків нашої країни.

Користь активного відпочинку для здоров’я очевидна: він став для викладачів і студентів потужним додатковим зарядом бадьорості та енергії. Цьому сприяли ще й активні зусилля викладачів кафедри фізичної культури та спорту Тетяни Волкової та Валерія Гончарука.

Традиційно ранок починався з фізичних вправ, для яких навіть чотирнадцятиградусний мороз не став перешкодою. З ранку до сутінок, з перервою на обід, викладачі та студенти проводили свій час на свіжому повітрі: вчилися кататися на лижах і сноубордах, гуляли місцевими околицями, милуючись чудовими краєвидами та красою природи, каталися на санчатах.

Для нашої туристичної групи було організовано триразове харчування в ресторані «Екстрим». У меню входили національні українські страви, секрети приготування яких знають лише в західних регіонах. Всі ці смаколики прийшлися до душі кожному.

Своїми думками і враженнями про відпочинок поділилися студенти та викладачі Одеської національної академії харчових технологій.

Доцент кафедри вищої математики Юлія Федченко:

 «Від усього колективу викладачів та студентів хочеться сказати «спасибі» адміністрації та профкомам академії не лише за організацію заходів для оздоровлення, а й за фінансову підтримку, оскільки і викладачі, і студенти оплачували лише частину від вартості путівки. Приємно, що незважаючи на складні економічні умови, керівництво академії докладає всіх зусиль, щоб поліпшувати здоров’я працівників і студентів».

Заступник директора механіко-технологічного коледжу ОНАХТ Тетяна Кириллова:                                                                                                            «Співробітники та студенти коледжу висловлюють щиру подяку організаторам прекрасної мандрівки. Особливо варто звернути увагу на високий рівень організації відпочинку, повноцінну різнобічну програму, у якій було передбачено і зарядку, і зимові види спорту, і культурно-розважальні заходи, як-то: екскурсію до водоспаду Шипіт та підйом на гору Гемба заввишки 1491 м».

 

Студент факультету технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу Владислав Манжелевський:

 «Профкоми потурбувалися про те, щоб всі отримали максимальну кількість позитивних емоцій. Щовечора студенти та викладачі брали участь у різних конкурсах, змагались у кмітливості, проявляли творчі здібності. Безумовно, на переможців чекали оплески та солодкі призи».

Студент факультету технології зерна та зернового бізнесу Микита Корчук:

 «Я вперше став на сноуборд і вже через кілька днів підкорив найвищу точку гірськолижного спуску».

Студентка факультету комп’ютерних систем та автоматизації Надія Похлєбіна:

 «Хочеться побажати  надалі частіше проводити такі сумісні заходи для оздоровлення та відпочинку співробітників і студентів, оскільки це сприяє налагоджуванню партнерства між сторонами, створенню атмосфери довіри, взаєморозуміння, а також дружніх і теплих стосунків».

Студент факультету економіки, бізнесу і контролю Дмитро Гарвалов: «Згадуючи кожний момент захопливої мандрівки, наче гортаючи фотоальбом, розумію, наскільки важливо цінувати підтримку тих, хто поруч, знаходити радість у простому спілкуванні з друзями, разом підкоряти нові висоти. Мрійте, живіть сьогодні і зараз!»

Зі свого боку зазначу, що попереду новий семестр, з новими завданнями, проектами, новими знаннями, але я впевнений, що після такого продуктивного відпочинку ми кожний день будемо починати з усмішкою, бажанням пізнавати щось нове та досягати нових висот у такому бурхливому, невгамовному й дивовижному житті. Нові вершини на нас чекають попереду! До нових зустрічей, «Екстриме»!

 

                                                                                  Дмитро Скрипніченко,

                                                                      голова первинної профспілкової організації  студентів ОНАХТ

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки