Засідання президії комітету Одеської ОО ППОНУ

 27.02.24


23 лютого 2024 року відбулося чергове засідання президії комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

На порядку денному були питання:

- Про стан виконання Угоди між Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та комітетом Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України  на 2021-2025 роки.

- Про підсумки моніторингів ступеня виконання прийнятих законів, рішень виконавчої влади, положень колективних договорів і угод та досягнутих результатів у частині захисту трудових, соціально-економічних прав працівників освіти і науки Одеської області в 2023 році.

- Про зведений статистичний звіт Одеської обласної організації Профспілки за 2023 рік.

- Про підсумки другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2024».

- Про стан розгляду письмових і усних звернень працівників галузі до комітету Одеської обласної організації Профспілки в 2023 році.

    Прийнято рішення про проведення VІ обласного фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини», а також оголошено про проведення обласних конкурсів на кращу профспілкову організацію, про присудження щорічної Премії Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України молодим ученим у 2024 році, про участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки