Засідання президії Одеського обласного комітету Профспілки

 11.09.19


         10 вересня 2019 року відбулося чергове засідання президії Одеського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

         На засіданні було розглянуто низку питань, серед яких основні:

Про здійснення громадського контролю за дотриманням законодавства про охорону праці виборними профспілковими органами Котовської міської організації Профспілки.

 

Про підсумки роботи профспілкових організацій щодо оздоровлення і відпочинку дітей працівників освіти влітку 2019 року.

З інформацією з першого питання порядку денного виступила голова Котовської міської організації Профспілки Кашульська Лариса Вікторівна, яка розповіла про проведену наполегливу роботу, спрямовану на покращення умов і безпеку праці, вирішення питань соціального захисту працівників освіти, виконання вимог Закону України «Про охорону праці», інших законодавчих та нормативних документів з питань безпеки життєдіяльності та охорони праці.

Президія обкому Профспілки відзначила, що Котовський міський комітет Профспілки, виборні органи первинних профспілкових організацій послідовно і відповідально проводять системну роботу, спрямовану на покращення умов і безпеку праці в закладах освіти міста.

Про підсумки роботи профспілкових організацій щодо оздоровлення та відпочинку дітей працівників освіти влітку 2019 року присутніх поінформувала  заступник голови обкому Профспілки Корнійчук Любов Терентіївна.

         Президія обкому Профспілки відзначила активну участь профспілкових організацій в організації оздоровлення та відпочинку дітей у закладах оздоровлення Одеської області та ДЗОВ «Знамя», визначила переможців та нагородила Дипломами Одеського обласного комітету Профспілки і грошовими преміями профспілкові організації:

по першій групі (територіальні організації Профспілки)

     — Дипломом 1 ступеня та грошовою премією в розмірі 3000 грн. – Київську районну організацію Профспілки;

    — Дипломом ІІ ступеня та грошовою премією в розмірі 2000 грн. – Лиманську районну організацію Профспілки;

     — Дипломами Ш ступеня та грошовими преміями в розмірі по 1000 грн. - Овідіопольську  районну та Ізмаїльську міську     організації Профспілки;

по другій групі (первинні профспілкові організації закладів вищої освіти):

       — Дипломом 1 ступеня та грошовою премією в розмірі 2000 грн. – Первинну профспілкову організацію працівників Одеської національної академії харчових технологій;

     —  Дипломом ІІ ступеня та грошовою премією в розмірі 1500 грн. –  Первинну профспілкову організацію працівників Одеського національного політехнічного університету; 

  — Дипломом Ш ступеня та грошовою премією в розмірі 1000 грн. – Первинну  профспілкову організацію  Південноукраїнського національного педагогічного університету.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

 Одеського обкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки