ЗАВЖДИ НА ВИСОТІ

 26.01.18


 Кажуть, що талановита людина талановита в усьому. А якщо талант помножений на професіоналізм та неймовірну працездатність, то це обов’язково призведе до успіху.

  Такою успішною людиною, яка стала справжнім майстром своєї справи, є завуч Дальницької загальноосвітньої школи Цісар Наталія Вікторівна. Приємно, що її роботу цінують не тільки колеги, батьки та учні. Наталія Вікторівна завжди радо ділиться своїм досвідом та педагогічними знахідками з усіма зацікавленими освітянами. Вона неодноразово брала участь у різноманітних конкурсах професійної майстерності й завжди результативно. А нещодавно отримала нагороду за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Освітній Оскар-2017» у номінації «Найкращий вчитель». Як вчитель математики Наталія Вікторівна розробила історично-математичний словник, який зацікавив головного редактора журналу «Шкільний світ» Кирдей Ірину Дмитрівну. Видавець зазначила, що цей посібник демонструє, яку велику працю в нього вкладено, а також те, що робота відповідає нормам правописної грамотності.

  Конкурс проводився з 1 липня 2017 року по 19 січня 2018 року за підтримки Міністерства освіти та науки України, Національної академії педагогічних наук України. Всього в конкурсі взяли участь147 освітян з 23 областей України. Нагородження відбувалося в Києві 19 січня 2018 року. На церемонії вручення нагород були присутні заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, генеральний директор видавництва «Шкільний світ» Марина Мосієнко та укладач конкурсу «Освітній Оскар» Дар’я Долгова. Номінантів премії  особисто вітав та нагороджував Павло Хобзей. Засновником «Освітнього  Оскару» є видавництво «Шкільний світ», що спеціалізується на педагогічній літературі. Конкурс має на меті знайти і поширити найкращий інноваційний досвід в сфері освіти за останні роки, відзначити обдарованих педагогів та учнів і сприяти підвищенню іміджу освітян.

  «Є концепція Нової української школи, і ця концепція позитивно сприймається суспільством. Завдання для Міністерства освіти та науки, Педагогічної академії та освітян — цю концепцію реалізувати… Я сподіваюся, що ті 147 освітян, які взяли участь у конкурсі, — це наші агенти змін, на яких ми маємо спиратися в реалізації нашої реформи. Бо вчитель є серцевиною освітнього процесу, людиною, яка розвиває, показує приклад, сприяє формуванню цінностей і ставлень, формуванню компетентностей», — сказав на церемонії вручення премії  Павло Хобзей. 

  Переможці конкурсу отримали ще багато сюрпризів: для них було організовано екскурсію до історичного музею та фуршет, під час якого знову й знову лунали теплі слова на їхню адресу, а головні редактори фахових журналів запропонували продовжити творчу співпрацю.

    «Отримати таку високу нагороду - це найбільше щастя, про яке я мріяла у своїй педагогічній практиці. Ви спитаєте, чи важко її було заробити? Ні. Треба лише зазирнути у свою скарбничку надбань і не боятися поділитися ними з усією Україною», - сказала Цісар Н.В. А ще вона щиро вдячна людині, яка спонукала її до написання цієї роботи,-методисту Овідіопольського РМК Горєловій В.В. Саме за підтримки Валентини Володимирівни серед вчителів Овідіопольського району проводився конкурс на найкраще узагальнення свого досвіду з використанням історичного матеріалу під час уроків математики.  Вдячна також вчителю української мови та літератури Гаврилюк Л.О., яка була рецензентом при написанні роботи.

          Колектив Дальницької школи вітає Наталію Вікторівну з перемогою в такому престижному конкурсі! Бажаємо їй міцного здоров'я,творчого вогнику, нових професійних досягнень, здійснення найсокровенніших мрій та подальших успіхів на освітянській ниві. Нехай доля буде щедрою, життя наповнене теплом і любов’ю рідних, друзів та колег,а її доброта, людяність та мудрість будуть безкінечними!

 

Зубенко Н.Д., директор Дальницької ЗОШ

Овідіопольського району




© 2014 Профспілка працівників освіти і науки