З Днем працівників освіти!

 01.10.22


Шановні колеги,

прийміть найщиріші вітання

 з нагоди Дня працівників освіти!

        У 2021 році ніщо не віщувало біди. Вулицями міст, сіл і селищ їхали новенькі жовтобокі шкільні автобуси; учителі, отримавши ноутбуки, мріяли швидше повернутися до очного навчання і живого спілкування з дітьми; в області будувалися школи та відкривалися сучасні дитячі садочки, успішно впроваджувалися реформи шкільного харчування та НУШ, а єдиним бажанням кожного з нас було подолання пандемії коронавірусної хвороби.

        Все назавжди змінилося 24 лютого 2022 року. З перших днів спільної біди освітяни не залишилися осторонь. Понад 850 працівників закладів освіти — людей мирної професії — вступили до лав ЗСУ, щоб зі зброєю в руках захищати свою Батьківщину. Завдяки їхньому прикладу патріотизму, нове покоління українців буде ще більше любити та цінувати рідну землю!

        Тимчасово відклавши плани й конспекти, ви стали справними кухарями, умілими майстрами з плетіння сіток та шиття балаклав, невтомними волонтерами, тепло зустрічали й надавали прихисток тим, хто вимушений був разом з дітками тікати від жахів війни. Пишаємося, що ми з вами, дорогі колеги, були і залишаємося надійним форпостом на захисті права кожної дитини на освіту.

        У дні золотої осені зичимо вам невичерпної наснаги й оптимізму, міцного здоров’я, добробуту, життєдайної сили, творчого пошуку та безхмарних, мирних, світлих, наповнених щасливим дитячим сміхом днів! Цього року, як ніколи, маємо бути єдині. Тому підтримуймо і надихаймо один одного! Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

Олександр ЛОНЧАК,

директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації

 

Любов КОРНІЙЧУК,

голова Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки