З Днем Незалежності України!

 24.08.22


Шановні спілчани, колеги!
24 серпня ми відзначаємо 31-у річницю нашої Незалежності. В цьому році День Незалежності набуває особливого сенсу. Дата, що співпадає з півріччям військової агресії російської федерації проти України, присвячена нашій стійкості та мужності.
Усупереч усім труднощам та випробуванням долі, нашому народу є чим пишатися. За півроку війни піднявся міжнародний авторитет України, а мільйони людей з усього світу висловили та досі висловлюють нам свою підтримку. Ім’я Україна стало синонімом відважності, патріотизму, наполегливості у відстоюванні своїх цінностей та свобод. І все це завдяки нашому вільнолюбному, нескореному народу – а отже, кожному з вас.
Наразі твориться нова українська історія і ми віримо, що зможемо відстояти свою суверенність, відновити територіальну цілісність та відбудувати наші міста і села. Єдність та взаємопідтримка – це те, що допоможе нам у ці важкі часи.
Бажаємо всім мирного неба, незламності духу, міцного здоров’я та добробуту. Нехай кожен добрий вчинок на користь нашої Батьківщини наблизить нас до перемоги.
Тримаймося! Ми сильні!
Україна була, є і буде!
 
Президія комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України
 


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки