Якщо в щось прекрасне вірити, то стане воно реальністю

 03.09.21


Всі працівники, учні та батьки Ставрівського опорного ЗЗСО Подільського району мріяли про нову школу, а мрії зазвичай збуваються. Довгобуд з 13-річною історією нарешті завершено і введено в експлуатацію. Історія будівництва школи в Ставрове тягнулася з 2007 року! Через неякісну підготовку проєктно-кошторисної документації, постійну зміну підрядників та, зрештою, — замороження будівництва. Завдяки реалізації програми Президента «Велике будівництво», ключова мета якої створити безпечне, комфортне, сучасне освітнє середовище в галузі освіти, школу почали відновлювати. За кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету будівництво було відновлено і нарешті в довгобуду – щасливий кінець! Для Окнянщини — це знакова подія!

Тож з першого вересня, у День знань, відкрив свої двері новозбудований Ставрівський ЗЗСО. Нова школа складається з навчального корпусу та 5-ти додаткових блоків: боксу для шкільного автобуса, котельні, трансформаторної підстанції, пожежних резервуарів, артезіанської свердловини та шкільного стадіону.

 

Цієї події ставрівчани чекали довгі роки і робили все можливе, щоб вона відбулася. Цей день запам’ятається надовго ще й тому, що 230 місцевих учнів вже навчатимуться у нових, сучасних та комфортних класах, у новій, класній школі, і навчання для школярів з села Ставрове та довколишніх сіл буде проводитись в одну зміну!

 

Низький уклін директору Надії Анатоліївні Порожнюк за витримку і віру. За те, що їй і її чудовому колективу вистачило мудрості подолати всі проблеми і дійти до мети — відкриття школи. Цей колектив заслуговує такої школи. Та ще й якої школи — супер сучасної. Для учасників навчального процесу починається цікаве та щасливе шкільне життя в комфортних умовах для повноцінного розвитку і здобуття якісної освіти, з сучасним обладнанням в новій українській школі!

                     

Інформаційним освітнім ресурсом Освіта.ua складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Одеської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО-2021. Для визначення рейтингу були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, що отримані випускниками шкіл у 2021 році. Комунальний опорний заклад освіти «Ставрівський НВК (ЗОШ I – III ст. – ЗДО)» Окнянської селищної ради увійшов у п’ятірку шкіл Подільського району і посів ІІ місце із 20 кращих на Одещині.

 

Голова Подільської РДА Михайло Лазаренко відзначив керівників та колективи закладів освіти Подільщини, що посіли найвищі місця в обласному рейтингу.

 

 

За плідну педагогічну діяльність, заслуги в реалізації державної політики у галузі освіти, самовіддане служіння справі навчання і виховання підростаючого покоління, невпинний творчий пошук, педагогічну мудрість нагороджено Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області ПОРОЖНЮК Надію Анатоліївну - директора Ставрівського опорного закладу загальної середньої освіти I – III ступенів Окнянської селищної ради Одеської області.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток освіти, значні показники у рейтингу загальноосвітніх шкіл Одеської області за підсумками зовнішнього незалежного тестування 2021 року оголошено Подяку Подільської районної державної адміністрації Одеської області колективу Ставрівського опорного закладу загальної середньої освіти I – III ступенів Окнянської селищної ради Одеської області.

Всьому педагогічному колективу, а також учням і батькам зичимо легкого старту і міцного здоров’я! Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно!

Вперед до нових знань і нових висот науки, ставрівчани! Хай вам щастить!

 

Ольга КУХАРЕНКО,

голова Окнянської селищної організації Профспілки

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки