Всеукраїнські змагання з волейболу

 23.10.19


З 18 по 20 жовтня 2019 року в м. Києві проводилися Всеукраїнські змагання з волейболу серед працівників освіти - членів Профспілки працівників освіти і науки України.

20 жовтня 2019 року Всеукраїнські змагання з волейболу урочисто завершилися.

У змаганнях цьогоріч взяли участь понад 140 представників освітніх закладів – членів Профспілки із 13 регіонів України. Серед гравців 82 вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, 6 директорів та заступників директорів загальноосвітніх шкіл та ДЮСШ, 14 викладачів та доцентів закладів вищої освіти, 14 тренерів ДЮСШ, 9 працівників позашкільних закладів.   

До складу команди Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України увійшли представники Іванівського та Овідіопольського районів; Одеського національного політехнічного та Південноукраїнського національного педагогічного університетів.

Після вітальних слів заступника Голови Профспілки Любові Гарбаренко, головного судді змагань Сергія Лемещука розпочалося офіційне нагородження з особистих досягнень кращих учасників змагань.

Так, членами Головної суддівської колегії визначені кращі гравці у номінаціях:

«кращий гравець – догравальник» – Віталій Кучеренко (представник Овідіопольського району);
«кращий гравець – діагональний» – Олег Підгірний (представник Південноукраїнського національного педагогічного університету);

Команда Одеської області увійшла в фінал та зайняла ІV місце (капітан команди – Віталій Кучеренко).

Одеська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України щиро дякує всім за допомогу з підготовки та участі нашої команди у  змаганнях.

Вітаємо наших спілчан-призерів та бажаємо здоров’я, успіхів у роботі та подальших спортивних досягнень!

                                                     Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

 Одеського обкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки