Вітаємо з високою нагородою!

 06.10.17


6 жовтня 2017 року голова Одеської обласної організації Профспілки Ніна Олександрівна Дубовик вручила високу профспілкову нагороду — Почесний знак Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство»  директору комунального закладу «Одеська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 88 I-II ступенів» Мельниченко Марині Валеріївні.

        Марина Валеріївна 30 років працює в галузі освіти, із них 23 роки — в інтернаті, в тому числі 13 років директором  школи-інтернату № 88. Має дві вищі освіти, спеціаліст вищої категорії, член ради директорів інтернатів Одеської області. Вольова, наполеглива, уміє розумно ризикувати, ініціативна, незалежна, вимоглива до себе й до інших, надійна в стосунках з підлеглими, оптимістично ставиться до труднощів.

          Багато зусиль доклала вона, щоб перетворити інтернат на сучасну коректувальну освітню установу, де на високому рівні ведеться методична робота. Компетентність, принциповість, вміння доводити справу до кінця, відданість благородній справі, ентузіазм і індивідуальний підхід до кожного працівника закладу складають основу її авторитету серед колег та підлеглих. На базі школи-інтернату часто проводять семінари Департамент освіти і науки ОДА, Одеський обласний інститут удосконалення вчителів, Центр практичної психології і соціальної  роботи, а також організовує навчання профспілкового активу Київський райком Профспілки.

 

      Необхідно відзначити особливе ставлення Мельниченко М.В. до роботи профспілкових виборних органів та розуміння того, що соціальний діалог - це найбільш ефективний метод захисту інтересів працівників.

      З 2012 року щорічно первинна профспілкова організація школи отримує кошти на культурно-масову, спортивно-оздоровчу роботу. Це дає можливість  реалізовувати духовні потреб спілчан. Директор і профком постійно організовують екскурсії по визначних місцях України, відвідування театрів і музеїв.  

      Вітаємо Марину Валеріївну з високою нагородою! Бажаємо успіхів, щастя, миру і добробуту!  



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки