Вітаємо з високими досягненнями!

 14.08.20


Підбито підсумки Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, який проводився у 2019 році.

         Відповідно до рішення президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України від 25 червня 2020 року № П-28-4 та колегії Міністерства освіти і науки України від 08 липня 2020 року № 7/2-22 переможцем Всеукраїнського огляду-конкурсу у III категорії (вищі навчальні заклади ІІІ та ІV рівнів акредитації) став колектив Одеського національного економічного університету, який нагороджений Дипломом IІI ступеня і грошовою премією в розмірі 4000 гривень.

         За активну участь у Всеукраїнському огляді-конкурсі Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України та ЦК Профспілки нагороджено колектив Комунального дошкільного навчального закладу «Южненський міський ясла-садок №5 «Теремок» комбінованого типу».

 

Вітаємо колективи економічного університету та дошкільного закладу «Теремок» з високими нагородами! Бажаємо подальшої плідної роботи та значних успіхів у створенні належних та безпечних умов праці!



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки