Вітаємо студентство Одещини з особливим святом, яке об’єднує молодь усього світу, – Міжнародним днем студента!

 17.11.23


Це свято об‘єднує всі покоління студентів: нинішніх, майбутніх і тих, хто був студентом колись, адже воно асоціюється з молодістю, романтикою, найсміливішими мріями і прагненнями. І це  — ще одна нагода згадати про це.

Студенти завжди були найбільш волелюбною та незалежною частиною суспільства. На їхніх молодих, але міцних і стійких плечах тримається прогрес, вони є рушійною силою будь-якої держави. Саме в студентські роки молодь стає дорослими людьми, які повинні самостійно приймати рішення та давати раду власним проблемам. Війна несамовито пришвидшила цей період дорослішання та принесла нові випробування, але наша студентська молодь ціною гідного життя та старанного навчання виборює право на незалежність, право жити в сім’ї демократичних європейських країн.

Шановні студенти та студентки, прийміть найщиріші вітання до Вашого Дня, а також побажання успіхів у навчанні, результативних сесій, щирих друзів, особистих досягнень, справжнього щастя, міцного здоров’я та активної життєвої позиції.

Нехай студентські роки запам’ятаються, як найкращі у вашому житті. Саме від вас та ваших вчинків, залежить майбутнє України!

Президія комітету Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки