Вітаємо наших шахістів з перемогою!

 12.12.16


У заході взяли участь команди, делеговані організаційними ланками Профспілки, загалом – понад 70 осіб. 

Одеську обласну організацію Профспілки представляли: Білий Вадим Борисович, директор Дитячо-юнацької спортивної школи з шахів і шашок Чорноморської міської ради, Мамедов Афлатун Гаджаг огли, учитель фізичної культури НВК «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія» м. Подільська, Тисевич Роман Володимирович, тренер-викладач з шахів Дитячо-юнацької спортивної школи з шахів і шашок Чорноморської міської ради, Горошкова Ірина Миколаївна, тренер-викладач з шахів Дитячо-юнацької спортивної школи з шахів і шашок Чорноморської міської ради, Апостолатій Ольга Владиславівна, керівник гурткової роботи КПНЗ Ізмаїльської міської ради «Палац дітей та юнацтва».

За підсумками трьох днів Всеукраїнських змагань переможцями в командному заліку визнано команду Одеської області, яку урочисто нагородили дипломом, кубком та грошовою премією в розмірі 4500 гривень, а учасників – дипломами та золотими медалями. Срібло виборола команда з Житомира, а бронзу – команда з Києва.

Призові місця приніс нашій команді й особистий залік: І місце в особистому заліку серед чоловіків здобув Мамедов Афлатун, а ІІ місце дісталося Тисевичу Роману.

   

Президія обласного комітету Профспілки вітає наших талановитих спілчан із важливим досягненням та бажає їм у подальшому нових успіхів, натхнення, міцного здоров’я та великих спортивних та інтелектуальних перемог!



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки