Вітання з Днем Незалежності України

 24.08.23


Шановні спілчани! Вітаємо вас з Днем Незалежності України!

Уже вдруге ми відзначаємо цю річницю у важкий воєнний час, коли відстоюємо свою суверенність, захищаючись від російської агресії. Водночас у цей трагічний період народжується нова історія, зміцнюється єдність та стійкість нашого народу, а сміливість і мужність наших воїнів надихає весь народ на подальшу боротьбу за свободу та незалежність української держави.

 Нікого не залишила байдужим наша відчайдушна боротьба: весь цивілізований світ висловив й досі висловлює свою підтримку українському народові та захоплюється нашою мужністю, патріотизмом та непохитністю. І наша місія – сприяти тому, щоб про Україну говорили і в майбутньому, але вже не про нашу визвольну боротьбу, а про наші відкриття, наукові інновації, економічний розвиток.

Нашими спільними зусиллями Україна обов’язково здобуде перемогу, стане вільною й незалежною, знову розквітне та буде розвиватися на шляху до європейської інтеграції.

У 32-у річницю Дня Незалежності України ми бажаємо всім незламності духу та позитивного настрою, наснаги для досягнення бажаної мети, професійних звершень. Нехай над нами завжди ясніє мирне та безхмарне небо!

 

З повагою президія комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

 

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки