Вітання до Дня Незалежності України

 24.08.21


Шановні спілчани!

Вітаємо вас з 30- річчям Незалежності України!

        Україна – молода держава, але з багатовіковою історією. Упродовж сторіч наші пращури боролися за здобуття незалежності, пройшли через зради, війни та голодомори. А здобувши омріяну свободу й державність, уже покоління наших сучасників було змушене відстоювати суверенітет та європейський вибір під час революцій, а згодом захищати зі зброєю в руках територіальну цілісність.

      Попри все, роки незалежності відзначилися численними науковими та творчими досягненнями, спортивними перемогами та рекордами. Крок, зроблений 30 років тому, відкрив перед нами великі перспективи, і наша місія – не втратити того, що маємо, і досягти більшого.

      Сучасна Українська держава потребує висококласних фахівців, які максимально сприятимуть збереженню та примноженню всіх демократичних надбань, і в цьому головна роль відводиться нам, освітянам і науковцям.

   Ми віримо, що наша держава прославиться визначними інноваціями, досягненнями в культурній, промисловій та науковій галузях. Багато сподівань покладаємо на молоде покоління, яке своїми прогресивними ідеями та амбітними цілями здатне змінити долю України на краще.

    Напередодні свята Незалежності, 23 серпня, відзначаємо День Державного Прапора України. Синьо-жовтий стяг уже давно став символом свободи та національної самосвідомості й патріотизму.

        Вітаємо вас, друзі, з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Бажаємо мирного неба, щедрої ниви та щасливої долі. Нехай досягнення кожного з нас пишуть новітню історію квітучої, сильної Української держави.

     Ми вистояли й неодмінно переможемо, бо Україна в нас єдина!

 

З повагою президія комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки