Висока нагорода

 28.02.18


За підсумками 2017 року Ірина Миколаївна Калова, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Болградської районної ради Одеської області, нагороджена Премією Верховної Ради України. Про цю урочисту нагороду повідомлялось у постанові Верховної Ради України. Вона одна із двох освітян Одеської області.

           Школа користується авторитетом серед дітей та батьків міста. Сьогодні в Болградській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 навчається 680 учнів, 57 педагогічних працівників. За останні десять років учні школи посіли 223 призових місця в районних предметних олімпіадах, 54 – в конкурсі-захисті робіт Малої академії наук, 117 – в різноманітних предметних конкурсах, 21 призове місце в обласних конкурсах, 5 – у Всеукраїнських.

За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України діяльність Болградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 у 2015 році була відображена в книзі «Науковці та освітяни України».

Калова І.М. неодноразово нагороджувалась грамотами Одеської обласної ради, Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної ради, відділу освіти Болградської районної державної адміністрації.

 

 

Юлія Фощан, голова Болградської районної

організації Профспілки працівників освіти           

 

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки