Виїзний семінар одеських освітян в Санкт-Петербурзі

 16.07.13


На спільному семінарі голова територіальної організації Санкт-Петербурга та Ленінградської області Профспілки працівників народної освіти і науки Російської Федерації Володимир Кузнєцов розповів про заходи, які вживає терком Профспілки для розвитку ефективного соціального партнерства, роботу юридичної служби, спрямованої на правовий захист спілчан, в тому числі в судах, особливості формування фонду заробітної плати освітян Санкт-Петербурга та Ленінградської області. 

Цікавою була інформація про такі форми роботи територіального комітету Профспілки: запровадження дисконтної картки педагога «Повага», яка забезпечує знижки на купівлю товарів та різні послуги; проведення літературних конкурсів серед освітян із відзначенням переможців та виданням поетичних збірок; проведення інформаційної та PR-діяльності тощо. Російські колеги поділилися своїм досвідом роботи щодо проведення оздоровчих кампаній, культурно-масової роботи, навчальних заходів.

Також перед учасниками виступив голова Приозерського райкому Профспілки Ленінградської області Юрій Атакшеєв та головний спеціаліст з інформаційної роботи та роботи зі ЗМІ теркому Профспілки Санкт-Петербурга та Ленінградської області Олена Рейхрудель.

З Одеською обласною організацією Профспілки, основними моментами її діяльності спілчан Санкт-Петербурга познайомила голова Одеського обкому Профспілки Ніна Дубовик.

Представники Одеської обласної організації Профспілки – голови територіальних організацій Профспілки зверталися до російських колег із запитаннями різного характеру. Краще познайомитися із специфікою роботи, з важливими моментами діяльності профспілкових організацій допоміг обмін іміджевою та друкованою продукцією.

Дні, проведені в Санкт-Петербурзі, запам’яталися одеським освітянам багатою екскурсійною програмою із відвіданням визначних місць Північної Пальміри: Ермітажу, Ісакіївського собору, Петропавловської фортеці, Петергофа тощо.

Служба зв’язків з громадськістю ті ЗМІ

Одеського обкому Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки