Відпочинок у «Проліску»

 20.08.20


Завдяки прийнятій Програмі «Оздоровлення» Одеського обкому Профспілки  працівників освіти і науки України та відповідної програми Лиманського райкому Профспілки  цього року нам, членам Профспілки, вчителям початкової школи Фонтанського НВК Джус М.Ф. та              Петришеній О. П., пощастило побувати та оздоровитись у пансіонаті «Пролісок» Львівської обласної організації Профспілки за 50% вартості путівки.

      У цьому мальовничому куточку Прикарпаття ми два тижні насолоджувались красою природи і неперевершеним співом солов’їв.

     15 червня гостинно відчинилися двері для вчителів різних регіонів України. Там на нас чекали зручні та затишні кімнати. Для покрашення здоров’я, колективом оздоровчого закладу були створені всі належні умови для проживання, лікування та харчування.

      Лікарський персонал — уважний і професійний. Кожен мав змогу відповідно до призначеного лікарем індивідуального курсу оздоровлення пити джерельну воду, робити масажі та інші процедури. За це ми їм щиро вдячні.

     В умовах карантинних заходів суворо дотримувались маскового режиму, щоденно вимірювали температуру тіла. Санітарні кімнати були забезпечені антисептиками.

      Не можна залишити без уваги кухарів. Дієтичне меню було настільки продуманим, різноманітним та смачним, що всі бралися записувати рецепти.

      У вільний час ми відвідували музеї та культурні пам’ятки цього чудового краю.

    Незважаючи на карантинні обмеження, нам вдалося отримати гарне та якісне оздоровлення. Залишились тільки позитивні враження, якими поспішаємо поділитися з вами. 

         Дякуємо Одеському обкому Профспілки, Лиманському райкому Профспілки працівників освіти і науки України за можливість оздоровитись та відпочити. Організація такого оздоровлення — це дійсно турбота про вчителя!

 

Джус М.Ф. та Петришена О. П., учителі Фонтанського НВК Лиманського району



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки