Відбувся Х пленум обкому Профспілки

 31.03.14


Із доповіддю «Про стан та перспективи розвитку соціального діалогу в закладах та установах освіти Одеської області» виступила заступник голови обкому Профспілки Любов Корнійчук, яка зазначила, що розвитку соціального діалогу на рівні області сприяє підписаний в грудні 2013 року спільний лист голови Одеської обласної державної адміністрації та голови Федерації профспілок Одеської області «Про подальше поглиблення соціального діалогу та співпраці між органами виконавчої влади і місцевого самоврядування та профспілковими організаціями області».

В доповіді було наголошено, що однією з найбільш перспективних і конструктивних форм соціального діалогу є переговорний процес. Згодом у своєму виступі голова обкому Профспілки Ніна Дубовик зазначила, що саме переговорний процес є найкращим способом досягнути порозуміння між соціальними партнерами, особливо в непрості часи сьогодення.

У виступах члени обкому Профспілки ділилися своїм досвідом роботи в розрізі соціального діалогу та звертали увагу на ті проблеми, які залишилися невирішеними.

на Х пленум обкому Профспілки був запрошений начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області Олександр Шрамков. Він вручив головам Арцизької, Білгород-Дністровської, Іванівської, Овідіопольської районних організацій Профспілки свідоцтва про репрезентативність.



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки