В центрі уваги – кадровий склад

 17.06.21


16 червня відбулося засідання президії комітету Одеської обласної організації Профспілки. 

   Першим питанням, яке розглядалося на президії, стало «Про організацію навчання профспілкових кадрів та активу в Одеській обласній організації Профспілки». Доповідала завідувач відділу організаційно-масової роботи Людмила Березовська, яка детально проаналізувала статистику проведення семінарів в обласній організації Профспілки та наголосила на необхідності запровадження нових форм для навчальних заходів та розширення тематики.

   На засіданні президії проаналізували склад резерву на посади голів територіальних організацій та первинних профспілкових організацій закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти, а також затвердили резерв на голову Одеської ОО ППОНУ – Пушнову О.Г.,  Щедрова І.М. та заступників голови – Корольову Т.С. та Скрипніченка Д.М.

    Голова обласної організації Любов Корнійчук навела приклади, в яких випадках особливо гостро відчувається нестача кадрового резерву. Вона підкреслила, що кадровий склад має підбиратися таким чином, щоб профспілкові активісти могли в будь-який час замінити діючий керівний склад. Другий момент, який потребує уваги, — це віковий критерій: необхідно максимально залучати молодь до складу резерву.

 

Також на засіданні президії розглядалися питання підготовки до літнього сезону дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Знамя», підсумки конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у 2021 році тощо.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ 

Одеської обласної організації Профспілки 

працівників освіти і науки України

 


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки