Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

 02.10.17


 

29 вересня 2017 року в Будинку вчених відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Освітян Одещини привітали голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов, голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, директор Департаменту освіти і науки ОДА Олександр Лончак, голова обласної організації галузевої Профспілки Ніна Дубовик.

         Близько 100 працівників педагогічної ниви м. Одеси та Одеської області отримали до професійного свята високі нагороди. Зі сцени зеленої зали Будинку вчених прозвучало чимало слів щирої вдячності освітянам за їхню працю.    

        «Саме в школі мене навчили мислити системно і стратегічно, бачити декілька шляхів вирішення тієї чи іншої проблеми. В університеті навчили отримувати знання шляхом саморозвитку. У кожного вчителі різні: у житті, професії та стосунках. Інколи вчить саме життя. Навчання – це природний процес, а вчитель – це творець, і місія ваша – свята. Зі святом вас!» — привітав працівників освіти Максим Степанов.

         «Висловлюю вам глибоку вдячність за професіоналізм, самовідданість і талант. Саме ваш щоденний труд на педагогічній ниві я з упевненістю називаю надійними інвестиціями в майбутнє, адже від успіхів сьогоднішніх школярів завтра залежатимуть стабільність і процвітання нашої держави. Бажаю вам міцного здоров’я, творчого запалу, допитливих і вдячних учнів, щастя та добробуту у ваших родинах», – побажав Анатолій Урбанський у своїй промові до освітян.

          «У Будинку вчених ще ніколи не було стільки нагороджених. Так тримати! Успіхи найкращих педагогів Одещини відзначають і на державному рівні. Ми вдячні за реформування та розвиток освіти в області. Особливо вразила програма «О-12» — Дванадцять кроків назустріч сучасній освіті», презентована Максимом Степановим», — підкреслила голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ніна Дубовик.

         Після урочистого нагородження з нагоди свята всі присутні переглянули концертну програму, підготовлену творчими колективами області.

Служба зв’язків з громадськістю

 та ЗМІ обкому Профспілки

 

 

 


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки