Тільки творчий учитель може виховати творчих учнів

 13.12.17


Кожен до свого призначення приходить по-різному. Комусь потрібні роки пошуків, щоб стати на свій шлях, хтось обирає його за порадою близьких і друзів. Але є люди, яким пощастило, вони ще в дитинстві твердо знали, що стануть вчителями, бо мали гарний родинний приклад. Таким учителем є Москалець Анастасія Дмитрівна, яка вже сьомий рік працює у Великомихайлівській опорній ЗОШ І-ІІІст. Загальний педагогічний стаж сімейної вчительської династії налічує понад 150 років.

Анастасія Дмитрівна була переможцем районного туру та лауреатом ІІ обласного фестивалю молодих спеціалістів  «Педагогічна надія Одещини — 2014»,  а цього року стала переможцем районного етапу конкурсу «Учитель року-2018» в номінації «Українська мова та література» та братиме участь в обласному етапі конкурсу.

Сучасне суспільство потребує людей з глибокою вірою в себе, у свої здібності, які уміють ці здібності реалізувати в ім'я особистого і загального щастя.

Мета Анастасії Дмитрівни  — підготувати учнів до життя і професійної діяльності в новому інформаційному суспільстві. Тому її життєве кредо: «Тільки творчий вчитель може виховати творчих учнів».  Щоденне спілкування з дітьми надає їй силу і радість життя. На роботі вона завжди посміхається і почувається щасливою людиною.

                                                             Валентина Максимович,

голова Великомихайлівської районної     

                                                      організації Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки