Свято спорту освітян Одещини

 11.06.19


         З 06 по 08 червня 2019 року гостинно зустрічав Центр відпочинку студентської молоді «Чайка» Одеського національного політехнічного університету учасників ІХ обласної спартакіади серед працівників освіти — членів Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти й науки України.

         У змаганнях 2019 року взяли участь 309 працівників-освітян, із 26 міст та районів області і, у перше, дві команди закладів вищої освіти — Одеського національного політехнічного університету та Одеської державної академії будівництва та архітектури.

         Організаторами спортивного дійства, за традицією, стали Одеський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України, Одеське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти й науки України та Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

         Належні умови проживання, смачне харчування учасників спартакіади та програму культурного відпочинку забезпечила адміністрація Центру оздоровлення студентської молоді. Представники м. Чорноморська підготували конкурсну програму в який із задоволенням брали участь наші спілчани.

         Змагання з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу та шахів проходили в дружній, запеклій боротьбі за право стати найкращими, найспритнішими, найрозумнішими, досягти першої сходинки п‘єдесталу пошани.

         У змаганнях з видів спорту місця розподілилися таким чином:

- з шахів: І місце — команда Одеської державної академії будівництва та архітектури, ІІ місце — команда м. Чорноморська, ІІІ місце — команда м. Ізмаїла;

- з настільного тенісу: І місце — команда м. Ізмаїла, ІІ місце — команда Білгород-Дністровського району, ІІІ місце — команда Куяльницької ОТГ:

- з міні-футболу: І місце — команда Татарбунарського району, ІІ місце — команда Біляївського району, ІІІ місце — команда Лиманського району;

- з волейболу: І місце — команда Овідіопольського району, ІІ місце — команда Іванівського району, ІІІ місце — команда м. Южне.

     У загальнокомандному заліку І місце посіли представники Куяльницької об’єднаної громади, ІІ місце зайняли представники Кілійського району, ІІІ місце — представники Білгород-Дністровського району

         На урочистому закритті ІХ обласної спартакіади підбиті підсумки змагань. Переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами, кубками з видів спорту та грошовими винагородами Одеського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Вітаємо переможців з нагородами та призами и чекаємо всіх на

Х ювілейній обласній спартакіаді 2021 року.

     

 

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки