Сумуємо, пам'ятаємо…

 16.11.23


Одеська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України з глибоким сумом повідомляє про смерть Дубовик Ніни Олександрівни, яка майже 49 років очолювала Одеську обласну організацію Профспілки.
Ніна Олександрівна 62 роки свого життя віддала освіті та галузевій Профспілці, працюючи спочатку молодшим науковим співробітником ОНУ ім. І.І. Мечникова, учителем, а потім директором середньої школи №66 м. Одеси, з 1971 по 2020 рік очолювала Одеську обласну організацію Профспілки працівників освіти і науки України. На своєму професійному шляху щедро ділилася багаторічним безцінним досвідом з колегами, які відчували її особистісну та фахову підтримку, йшли до неї за порадами та вчилися бути принциповими й толерантними. Серед учнів Ніни Олександрівни — директори шкіл, ректори вишів і ціла когорта профспілкових лідерів. Це людина, яку знали і поважали не тільки на Одещині, а й в усій Україні.
За свою багаторічну плідну працю Ніна Олександрівна Дубовик нагороджена багатьма державними та профспілковими нагородами, серед яких: медалі «За доблесний труд», «Ветеран праці», нагрудні знаки «Відмінник освіти України», «Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України», «Профспілкова відзнака», «Заслужений працівник профспілок України».
Висловлюємо щирі співчуття синам Ніни Олександрівни – Олександру та Володимиру, всім рідним та близьким. Добрий, світлий спомин про цю прекрасну людину назавжди залишиться у пам’яті колег, усіх, хто знав її, любив та шанував.
Вічна і світла пам'ять…
 


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки