Спортивне свято освітян Одещини

 07.06.17


     1 –3 червня 2017 року на базі Центру оздоровлення студентської молоді Одеського національного політехнічного університету відбулася VІІІ обласна спартакіада серед працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Понад 270 спортсменів — переможців районних, міських спартакіад у складі 21 команди виборювали право бути найсильнішими, найспритнішими, найрозумнішими.

        Організаторами спортивного свята для освітян стали Одеський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України та Одеське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ.

        Змагання з волейболу, міні-футболу, шахів, настільного тенісу пройшли організовано, згідно з календарем ігор, в атмосфері дружнього спортивного суперництва.        Адміністрація Центру оздоровлення студентської молоді забезпечила належні умови для проведення спартакіади, проживання і харчування учасників, підготувала культурну програму.

         Переможцем VІІІ обласної спартакіади у загальнокомандному заліку стала збірна команда міста Ізмаїла, ІІ місце посіла команда Татарбунарського району, ІІІ місце – команда Біляївського району.

 По видах спорту переможцями стали:

шахи – І місце команда м. Чорноморська, ІІ – м. Ізмаїла, ІІІ – Лиманського району;

настільний теніс — І місце команда Подільського району, ІІ – Білгород-Дністровського району, ІІІ – м. Ізмаїла;

волейбол – І місце команда Іванівського району, ІІ – м. Білгорода –Дністровського, ІІІ – Біляївського району;

міні-футбол – І місце команда Татарбунарського району, ІІ –Білгород-Дністровського району, ІІІ – Роздільнянського району.

    Переможці спартакіади у загальнокомандному заліку та в командних видах спорту нагороджені кубками, грамотами та дипломами Одеського обкому Профспілки і Одеського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ.

55 переможців та призерів в особистому заліку отримали медалі та премії від обкому Профспілки.

     Також в якості нагороди від керівництва Центру оздоровлення студентської молоді  команда м. Ізмаїла –переможець УІІІ спартакіади отримала безкоштовне проживання в комфортабельних котеджах на наступній спартакіаді.

     Вітаємо переможців і призерів з нагородами, а також дякуємо всім учасникам за мужність, сміливість і спортивний азарт та чекаємо на наступній спартакіаді!  

      ​

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ обкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки