Семінар-навчання голів та заступників первинних профспілкових організацій студентів та об’єднаних закладів вищої освіти Одеської області.

 13.06.19


         13 червня 2019 року в Одеському обласному комітеті Профспілки працівників освіти і науки України відбувся семінар-навчання голів первинних профспілкових організацій студентів, їх заступників, а також заступників голів об’єднаних первинних профспілкових організацій закладів вищої освіти на тему «Особливості проведення звітно-виборчої кампанії в первинних профспілкових організаціях студентів закладів вищої освіти».

         В ході проведення семінару заступник голови обкому Профспілки Ігор Щедров звернув увагу  учасників семінару на своєчасне виконання постанови пленуму Одеського обкому Профспілки № Пл-ХІІ-1 від 21.03.2019 р. «Про проведення звітно-виборної кампанії 2019-2020 років в організаційних ланках Одеської обласної організації Профспілки та підготовку до ХХ звітно-виборної конференції Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України» та зміни в інструктивно-методичних матеріалах про проведення звітів і виборів в усіх організаційних ланках Профспілки.

         Підвищений інтерес викликало детальне обговорення плану з підготовки проведення звітно-виборних конференцій профспілкових організацій студентів закладів вищої освіти.

         Своїм досвідом організації підготовки щодо проведення звітів і виборів в своїх закладах розповіли: Дмитро Скрипниченко, голова первинної профспілкової організації студентів Одеської національної академії харчових технологій та Анастасія Шишман, заступник голови об’єднаної первинної профспілкової організації Ізмаїльського державного гуманітарного університету по роботі із студентською молоддю.

         Сподіваємось, що проведення семінару стане дієвим поштовхом в успішному проведенні звітно-виборчих кампаній в студентських профорганізація закладів вищої освіти.

 

 Служба зв’язків з громадськістю та

ЗМІ обкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки