Семінар голів первинних профспілкових організацій Болградської об'єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України

 30.10.23


Тому,відповідно плану роботи Болградської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти 26 жовтня пройшов семінар голів первинних профспілкових організацій закладів освіти на тему «Комунікація і секрети спілкування».
Готували семінар голова Болградської ОО ППОНУ Фощан Юлія Валентинівна та голова первинної профспілкової організації Криничненського ліцею – Добрєва А.М.
На початку семінару Аліна Миколаївна познайомила присутніх з роботою профкому Криничненського ліцею щодо соціально-економічного захисту працівників, з програмою оздоровлення працівників та їх дітей. Довела колегам,з якою великою повагою та шаною зустрічають в закладі ветеранів педагогічної праці.
В ході семінару для успішного спілкування з колегами, батьками, учнями, соціальними партнерами голови профспілкових комітетів опрацювали три правила ефективного спілкування, були розглянуті сім технік комунікації, надані поради для ефективного спілкування.
В практичній частині семінару учасники отримали зразок плану підготовки до зустрічей, провели тестування на вивчення вміння слухати інших, про спрямованість під час спілкування своїх домагань залежно від інтересів партнера по спілкуванню.
Пам’ятаємо, що люди охоче ведуть справи з тими, хто створює їм гарний настрій.
В другій частині семінару Юлія Валентинівна познайомила присутніх з проєктом Державного Бюджету на 2024 рік, зі змінами в оплаті лікарняних у 2023році, був розглянутий порядок підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки.
По завершені офіційної частини приємним та несподіваним було нагородження грамотами ЦК Профспілки працівників освіти і науки України: Мокан О.В., Бахчиванжи В.К.,Станкову О.Д., грамотами Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України: Дюльгер Г.О., Ярим Н.П., Кілафли Н.І., Абажер Н,М. за високий професіоналізм, відданість справі, значний особистий внесок щодо захисту трудових прав членів Профспілки.


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки