СЕМІНАР-НАРАДА

 28.02.18


22 лютого Білгород-Дністровський райком Профспілки працівників освіти і науки України провів для голів первинних профспілкових організацій загальноосвітніх шкіл семінар-нараду «Деякі питання організаційної роботи в сучасних умовах».

           Учасники зібрання склали циклограму роботи профкому на 2018 рік, визначилися з проведенням фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини»,отримали рекомендації щодо проведення звітних зборів за 2017 рік.

Подзирей Анатолій,бухгалтер райкому профспілки зосередив увагу на виконанні ст. 87 Статуту Профспілки працівників освіти і науки України.

           Методист з психологічної служби відділу освіти Богеза Н. провела з активом пошук особистих та професійних ресурсів у кризових ситуаціях.

           Після виступу голови райкому Профспілки Гонтаревої Т.М. слухачі внесли пропозицію: на черговому занятті провести дискусійний тур «Що дає мені профспілка в сучасних умовах?» та заслухати на президії райкому питання «Перше завдання- контроль за виплатою заробітної плати в повному обсязі всім працівникам.»

            Досвідом організаційної роботи поділилися Гончар Л.,голова профкому Мологівської ЗОШ І-ІІІ ступенів і Бесчастна С.,голова профкому Петровської ЗОШ І-ІІ ступенів.

 

Гонтарєва Тетяна, голова Білгород-Дністровського

райкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки