Щодо надання юридичної консультації на сайті Одеської обласної організації Профспілки

 28.07.22


Шановні спілчани та відвідувачі офіційного веб-сайту Одеської обласної організації Профспілки! Просимо звернути вашу увагу на правила надання юридичної консультації в розділі «Запитання – відповідь».

Важливо: юридична консультація надається членам організаційних ланок Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Це означає, що працівники виконавчого апарату комітету Одеської ОО ППОНУ не можуть консультувати освітян з інших областей України.

Також просимо вас перед відправленням запитання перевірити, чи є ви в даний момент членом Профспілки працівників освіти і науки України, оскільки безкоштовна правова консультація надається лише тим працівникам, хто є членом Профспілки. Перевірити це можна за наявності власного профспілкового квитка або інформації з бухгалтерії щодо відрахування внесків до профспілкового органу закладу, де ви працюєте.

Дякуємо за розуміння!

Для членів Профспілки з інших регіонів України: контактну інформацію для зв’язку з вашою обласною організацією ви можете знайти тут.



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки