Розглянули актуальні питання

 21.02.14


  Першим питанням порядку денного стали підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Одеської області в 2013 році, про які проінформував технічний інспектор праці обкому Профспілки А.Ф. Євдокімов.

    Також члени президії розглянули підсумки моніторингу ступеня виконання прийнятих законів, рішень виконавчої влади, положень колективних договорів і угод та досягнутих результатів у частині захисту трудових, соціально-економічних прав працівників освіти і науки Одеської області. За результатами аналізу даного моніторингу, який регулярно проводиться обкомом Профспілки, вирішено направити звернення керівникам органів місцевого самоврядування та ректорам вищих навчальних закладів, у яких допущено порушення трудових, соціально-економічних прав освітян.      

   Крім того, на засіданні президії йшлося про підготовку до відкриття дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Знамя», затвердження Перспективного плану навчання профспілкових кадрів та активу обласної організації Профспілки на 2014 рік та інші організаційно-фінансові питання.



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки