Робоча зустріч представників комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України з начальником відділу освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Наталією Сметаніною, керівниками закладів освіти Мологівської громади та головами первинних профспілкових організацій.

 09.04.24


3 квітня 2024 року на базі Молозького закладу загальної середньої освіти Мологівської сільської ради відбулася
На зібранні було представлено нового голову Білгород-Дністровської об'єднаної організації Профспілки Артема РУСЛЯЧЕНКА.
Присутні були ознайомлені з діяльністю галузевої Профспілки та комітету Одеської ОО ППОНУ з питань забезпечення прав та гарантій працівників освіти. Також обговорювали питання розвитку соціального партнерства в закладах освіти Мологівської громади та сприяння діяльності первинних профспілкових організацій відповідно до положень Угоди між Департаментом освіти і науки Одеської облдержадміністрації та комітетом Одеської ОО ППОНУ на 2021-2025 роки та Угоди між Управлінням освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради та комітетом Білгород-Дністровської ОО ППОНУ на 2021-2025 роки.
Предметом спільного обговорення були зміни в законодавстві щодо застосування норм закону України про впорядкування надання та використання відпусток, оплата праці працівників освіти та інше. Заступник голови Одеської ОО ППОНУ Оксана Пушнова ознайомила присутніх з тими пропозиціями та зауваженнями Профспілки працівників освіти і науки України до Положення про атестацію педагогічних працівників та його практичне застосування.
Дякуємо пані Наталії Сметаніній за сприяння в організації зустрічі.
 
 


© 2014 Профспілка працівників освіти і науки