Протест проти подорожчання комунальних тарифів

 02.02.21


2 лютого 2021 року актив Одеської обласної організації Профспілки приєднався до акції протесту профспілок проти підвищення комунальних тарифів. Разом з представниками освітянської Профспілки до пікету долучилися представники роботодавців, профспілок транспортної, будівельної галузей, держустанов та інші.

Організатором акції виступила Федерація профспілок Одеської області. Активісти влаштували пікет біля будівлі Одеської облдержадміністрації, де проходило позачергове пленарне засідання Одеської обласної ради. На порядку денному розглядалося питання про Звернення депутатів Одеської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо підтримки запровадження заходів для недопущення зростання цін на природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення. Профспілки виступили проти зростання комунальних тарифів та на підтримку звернень депутатів облради.

До пікетувальників вийшов заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський, який висловив свою солідарність із профспілками та підкреслив, що низка депутатських фракцій підтримують ініціативу ФПО. Він запевнив, що звернення профспілкової сторони буде розглянуте на засіданні.

Представники Федерації профспілок Одеської області передали звернення до голови ОДА Сергія Гриневецького з проханням не допустити необґрунтованого підвищення цін і тарифів на енергоносії та комунальні послуги для побутових споживачів.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки