Про підсумки Всеукраїнської спартакіади

 06.12.18


         У 2018 році за програмою Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України Центральним комітетом Профспілки були організовані та проведені всеукраїнські змагання з шахів, настільного тенісу, футзалу та волейболу, у яких взяли участь 446 членів Профспілки з 22 регіонів України, з Одеської області 44 представники.

         У всіх видах спорту брали участь збірні команди Одеської обласної організації з числа працівників закладів освіти та осіб, які навчаються.

         Наші спілчани виступили достойно на змаганнях з усіх видів спорту, зокрема: з настільного тенісу посіли І місце, з шахів та футзалу – ІІ місце, з волейболу – студенти ІІІ місце, працівники закладів освіти — ІV місце.

         На засіданні президії ЦК Профспілки 4 листопада були підбиті підсумки Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки та урочисто нагороджені переможці.

               За результатами всіх змагань Одеська обласна організація Профспілки посіла ІІ призове місце та була нагороджена Дипломом ЦК Профспілки і кубком, а також відзначена за активну та результативну участь у комплектуванні збірної команди Профспілки в Міжнародній спартакіаді вчителів у Республіці Болгарії.

         

Служба зв’язків з громадськістю

 та ЗМІ обкому Профспілки



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки