Підтримуємо молодих учених

 22.04.21


     Президією обласного комітету Одеської обласної організації Профспілки у 2021 році засновано Премію Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України молодим ученим.

     Премія присуджується щороку талановитим молодим ученим за  досягнення в науковій діяльності, які сприяють утвердженню міжнародного авторитету та позитивного іміджу Одеського регіону й держави в цілому, розвитку суспільно-економічного життя області та активну участь у житті профспілкової організації. Виплата Премії здійснюється одноразово за рахунок коштів, передбачених у бюджеті обласного комітету Одеської ОО ППОНУ.

      Відповідно до Положення про порядок присудження щорічної Премії Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України молодим ученим для її призначення конкурсною комісією був проведений огляд представлених кандидатами матеріалів і визначені переможці.

У конкурсі на присудження Премії брали участь учені віком від 25 до 35 років, які активно публікують свої наукові роботи та статті у фахових вітчизняних та закордонних виданнях, а також наукових виданнях топ-рівня. Всі учасники мають звання кандидата наук, є авторами численних методичних розробок, а переможець, який посів І місце, – ще й 2 патентів. Крім того, всі учасники є профспілковими активістами.

Цьогоріч Премії Одеської обласної організації Профспілки удостоєні:

 

І місцеСкрипніченко Дмитро Михайлович, кандидат технічних наук, доцент Одеської національної академії харчових технологій, голова первинної профспілкової організації студентів. Нагороджується Дипломом та премією в розмірі 25000 гривень.

 

ІІ місце – Місько Ганна Анатоліївна, кандидат економічних наук, старший викладач Одеського національного економічного університету, член профспілкового комітету первинної профспілкової організації співробітників. Нагороджується Дипломом та премією в розмірі 20000 гривень.

      

      ІІІ місце – Дячок Дмитро Олександрович, кандидат фізико-математичних наук, старший викладач Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет», заступник голови первинної профспілкової організації. Нагороджується Дипломом та премією в розмірі 18000 гривень.

 

Нагородження переможців відбудеться у травні в Будинку вчених на урочистому святкуванні Дня науки.

 

Вітаємо наших молодих учених із здобуттям Премії! Нехай ця перемога стане новим стартом для їхньої наукової кар’єри та прикладом для тих, хто лише стає на цей шлях.

 Запрошуємо молодих науковців, що є членами організаційних ланок Одеської обласної організації Профспілки, взяти участь у конкурсі в наступному році!

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки