Підтримка молоді та плани на літній сезон: підсумки засідання президії комітету Одеської ОО ППОНУ

 29.04.23


27 квітня в комітеті Одеської обласної організації Профспілки відбувся подвійний захід – засідання президії та зустріч з ветеранами профспілкового руху.

Головне питання порядку денного, яке обговорювалось, це можливість організації літнього відпочинку дітей освітян. В поточному році заплановано відкриття Дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки, який, якщо дозволить безпекова ситуація, працюватиме в 2 зміни – з 18 червня по 1 липня та з 4 по 17 липня. Незабаром будуть завершені ремонтні роботи в укритті табору. Вартість путівки становитиме 8000 грн, для членів Профспілки – 6000 грн.

На засіданні президії були підбиті підсумки щорічного конкурсу з присудження Премії Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України молодим ученим у 2023 році.

За рішенням конкурсної комісії перемогу здобули:

І місце – Тарасова Кристина Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент Одеського національного економічного університету. Нагороджується Дипломом І ступеня та премією в розмірі 25000 грн.

ІІ місце – Сьоміна Юлія Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент Одеської державної академії будівництва та архітектури. Нагороджується Дипломом ІІ ступеня та премією в розмірі 20000 грн.

ІІІ місце — Сиротюк Ілля Вадимович, кандидат технічних наук Одеського національного технологічного університету. Нагороджується Дипломом ІІІ ступеня та премією в розмірі 18000 грн.

Переможці будуть урочисто нагороджені на Дні науки, який відзначатиметься 20 травня.

На засіданні президії було прийнято рішення про створення молодіжної ради при Одеській обласній організації Профспілки. Молодіжна рада має стати консультативно-дорадчим органом комітету Одеської ОО ППОНУ та сприяти розвитку молодіжного профспілкового руху.

   Були розглянуті на президії також заходи, що заплановані на майбутнє, зокрема на серпень запланована ХІ обласна спартакіада серед працівників освіти.

    Завершальною нотою стало привітання з Днем праці ветеранів профспілкового руху, які протягом багатьох років очолювали підвідомчі профспілкові організації. За рішенням президії всі ветерани отримали матеріальну допомогу та мали можливість поспілкуватися теплій, дружній  атмосфері за святковим столом.

 

Служба зв’язків з громадськістю і ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки