Підсумки оздоровлення дітей

 19.09.17


Підсумки оздоровлення дітей у 2017 році

 

Президія обкому Профспілки  15 вересня 2017 року  на своєму засіданні  підбила підсумки оздоровлення та відпочинку дітей працівників освіти влітку 2017 року.

Організаційними ланками Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України проведена злагоджена та ефективна робота щодо організаційного, методичного, фінансового, кадрового і матеріально-технічного забезпечення якісного літнього оздоровлення та відпочинку дітей освітян. 

Голови профспілкових організацій активно співпрацювали з органами місцевої виконавчої влади, спонсорами та благодійними структурами, керівниками закладів, брали активну участь у нарадах відділів освіти, громадських радах, колегіях райдержадміністрацій, ректоратах вищих навчальних закладів,    на яких вирішувались питання фінансування оздоровчих закладів.

           За організаційно-фінансової участі профспілкових організацій оздоровлено 2686 дітей віком від 7 до 18 років, в тому числі  234 дитини із   соціально незахищених категорій.          

 Для організації оздоровлення залучено коштів із різних джерел на суму 5313,01 тис. грн., в тому числі з бюджету обкому Профспілки 622,74 тис.грн. та з профспілкових бюджетів підвідомчих організацій – 1678,67тис.грн. Президія обкому Профспілки з метою здешевлення путівок встановила доплату із бюджету обкому у ДЗОВ «Знамя» в розмірі 1000 грн. на кожну путівку, видану члену Профспілки, в районні табори — із розрахунку 1/3 вартості путівки, але не більше 1000 грн. 

        У дитячому закладі оздоровлення і відпочинку „Знамя”  обласної організації Профспілки протягом 3 змін  оздоровлено  532 дитини, на що з бюджету обкому Профспілки витрачено 831,1 тис. грн.

          На базі 6 районних дитячих закладів оздоровлення і відпочинку:   «Зорька» Татарбунарського району, «Глобус» Ізмаїльського, «Ювілейний» Арцизького, «Супутник» Кілійського, «Сонячний» Саратського, «Буревісник» Тарутинського — оздоровлено    96 дітей працівників освіти. Для цього виділено   91,24   тис.грн.   коштів з бюджету обкому Профспілки та 125,6 тис.грн. з  бюджетів районних профорганізацій. 

      Члени президії відзначили належну організацію оздоровлення і відпочинку дітей, високий рівень проведення виховної роботи, спортивно-масових заходів у дитячому закладі «Знамя». Втілення культурно-виховної програми «Джерела рідного краю» стало новою сходинкою в духовному розвитку дітей.  Справжніми святами були культурно-розважальні програми та конкурси: «Пісня –душа народу», «Диво –караоке», «Алло, ми шукаємо таланти!», «Козацькі розваги», «Івана Купала», «День Казки», «Танці народів світу», «Міс і Містер табору», «День бантиків», «Star Teenager», «Прощання з морем».

 

Діти брали активну участь у багаточисельних спортивних змаганнях: «Малих олімпійських іграх», у міських змаганнях з футболу між таборами                  м. Одеси в рамках Олімпійського літа, де  збірна команда табору з честю виборола І місце та кубок.

Активні учасники обласного огляду — профспілкові організації, дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Знамя», а також окремі особи, які сприяли оздоровленню дітей, — за рішенням президії обкому Профспілки нагороджені Дипломами та Почесними грамотами обкому Профспілки, грошовим преміями, а також представлені до нагород ЦК Профспілки та ФПУ.

        Переможцями обласного огляду роботи організаційних ланок Профспілки працівників освіти і науки України на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян у 2017 році визнано та   нагороджено

   у першій групі «територіальні організації Профспілки»: 

    Дипломом 1 ступеня та грошовою премією в розмірі 2000 грн. – Київську районну організацію Профспілки;

    Дипломом П ступеня та грошовою премією в розмірі 1500 грн. - Ізмаїльську районну  організацію Профспілки;

    Дипломами Ш ступеня та грошовими преміями в розмірі по 1200 грн. –     Лиманську та Роздільнянську  районні організації Профспілки;

   у другій групі «первинні профспілкові організації ВНЗ»:

      Дипломом 1 ступеня та грошовою премією в розмірі 1500 грн. – первинну профспілкову організацію працівників Одеської національної академії харчових технологій;

      Дипломом П ступеня та грошовою премією в розмірі 1200 грн. –  первинну профспілкову організацію працівників Одеського національного політехнічного університету;

  Дипломом Ш ступеня та грошовою премією в розмірі 1000 грн. – первинну профспілкову організацію працівників Одеського національного економічного університету.  



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки