Підписано Угоду про співпрацю з Радою ректорів ЗВО Одеського регіону

 08.09.21


3 вересня 2021 року Одеська обласна організація Профспілки уклала Угоду про співпрацю з Радою ректорів закладів вищої освіти Одеського регіону. Документ було підписано головою Одеської обласної організації Профспілки Любов’ю Корнійчук та головою Ради ректорів Сергієм Степаненком.

Сторони Угоди домовилися про спільні заходи для реалізації положень Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про основні засади молодіжної політики» та інших нормативно-правових актів. Соціальні партнери триматимуть на контролі питання соціально-економічного захисту, охорони праці, медичного та недержавного пенсійного страхування тощо.

Угода про співпрацю діє на постійній основі.

 

Підписання документа відбулося під час проведення засідання Ради ректорів ЗВО 3 вересня 2021 року. Наприкінці засідання голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук вручила ректорам Подяки обласної організації Профспілки за надання допомоги у підготовці до літнього оздоровчого сезону Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Знамя». Також ректору Одеського національного економічного університету Анатолію Ковальову було вручено Диплом ІІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському громадському огляді-конкурсі стану умов і охорони праці в закладах освіти.

 

 

Текст Угоди про співпрацю з Радою ректорів закладів вищої освіти Одеського регіону розміщено в розділі сайту «Профспілковим лідерам».

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки