Підбиваємо підсумки та будуємо плани

 25.12.23


Друга половина грудня поточного року в комітеті Одеської обласної організації Профспілки була надзвичайно насиченою. Проведено низку профспілкових заходів, на яких підбито підсумки роботи за поточний рік та окреслено плани на наступний 2024-ий.

          13 грудня відбувся семінар бухгалтерів підвідомчих організацій, спікером якого виступила головний бухгалтер Тетяна Кузнецова.

    На засіданні президії 15 грудня затверджено Перспективний план роботи комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на  2024 рік; підбито підсумки виконання обласної Програми

«Оздоровлення та відпочинок членів Профспілки  та членів їх сімей» за  2023 рік та затверджено обласну Програми «Оздоровлення та відпочинок членів Профспілки  та членів їх сімей» на 2024рік; визначено переможців обласного конкурсу на кращу профспілкову публікацію та розглянуто інші питання профспілкової діяльності.

    У цей же день 15 грудня згідно з планом роботи провели семінар для голів та заступників голів первинних профспілкових організацій студентів та об’єднаних на тему: «Організація роботи з питань соціального захисту студентів у надзвичайних умовах». Головним спікером на семінарі був заступник голови Одеської ОО ППОНУ Дмитро Скрипніченко, а своїми враженнями і досвідом роботи активно поділилися голови та представники профактиву студентських профорганізацій Одеського національного технологічного університету, Одеської політехніки, Міжнародного гуманітарного університету, Одеської державної академії будівництва та архітектури.

     На черговому пленумі 21 грудня  комітет Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України звітував про свою роботу за 2023 рік ( див. звіт у розділі «Актуальні документи»). У своєму виступі заступниця голови Оксана Пушнова наголосила, що протягом року дії комітету та виконавчого апарату були спрямовані на забезпечення соціального захисту та безпеки спілчан в умовах воєнного стану, збереження їхніх трудових гарантій, життя і здоров’я та надання всебічної організаційної та матеріальної підтримки; а також проведення консультативної та роз’яснювальної роботи з питань оплати праці та трудових відносин, інформування роботодавців, працівників профспілкових органів та спілчан про зміни в чинному законодавстві тощо.

      На пленумі внесені зміни до кошторису комітету Одеської обласної організації Профспілки на 2023 рік та затверджено кошторис на 2024 рік.

Служба зв"язків з громадськістю та ЗМІ Одеської ОО ППОНУ



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки