Підбиті підсумки конкурсу

 19.12.14


До участі у конкурсі долучилися не саме профспілкові активісти, але й працівники освіти, ветерани праці; надзвичайно активною була студентська молодь.

Із наданих на конкурс статей, які супроводжувалися фотоматеріалами, переважна більшість надрукована у газеті обласної організації Профспілки «Освітянський профспілковий вісник»; на сайтах ЦК та обкому Профспілки опубліковано по 4 статті від учасників. Стаття Татарбунарської районної організації Профспілки «Профспілковий тріумфатор Татарбунарщини» була надрукована у газеті «Профінформ» Федерації профспілок Одеської області та «Профспілкові вісті» Федерації профспілок України.

В усіх представлених матеріалах висвітлювалися заходи, здійснювані за безпосередньої участі організацій Профспілки: це культурно-масові заходи, конкурси, свята, акції. Особливо популярною ця тематика була серед авторів зі студентського профспілкового активу вищих навчальних закладів.

Також надавалися матеріали на тему профспілкових дій у випадках, коли профспілковим органам необхідно було відстояти права працівників освіти, і завдяки конструктивному діалогу із соціальними партнерами це вдавалося.

 

Підсумки конкурсу були заслухані на грудневому засіданні президії обкому Профспілки, переможці нагороджені Дипломами обкому Профспілки та грошовими преміями. Призові місця посіли:

 

І місце – Мелінов Денис Васильович, заступник голови профкому студентів Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, автор матеріалу «Вільне студентство – за вільну Одесу»;

ІІ місце – Колотова Оксана Костянтинівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст №1 м. Южне, автор матеріалу «Чотири зустрічі»;

ІІІ місце поділили між собою Андрєєва Ілона Валеріївна, заступник голови профкому Національного університету «Одеська юридична академія», автор матеріалу «Наш день», та Бородатенко Оксана Анатоліївна, вчитель Татарбунарського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія», автор матеріалу «Татарбунарщина вітала профспілкових тріумфаторів».

 

Також за активну участь в обласному конкурсі Почесними грамотами обкому Профспілки нагороджені Іванченко Тетяна Антонівна, директор Овідіопольського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, та Пандас Анастасія Валеріївна, голова профкому студентів Одеської державної академії будівництва та архітектури.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обкому Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки