Перше засідання секції освіти в 2022 році

 18.02.22


18 лютого в режимі онлайн пройшло відразу два заходи – засідання секції освіти Одеської обласної організації Профспілки та нарада голів територіальних організацій Профспілки. Профспілковий актив обговорив план роботи секції на поточний рік та проаналізував звітність за рік попередній.

 

Заходи проходили на онлайн-платформі Zoom. Відкрила секцію освіти голова обласної організації Профспілки Любов Корнійчук, яка розповіла про сьогоднішні завдання, які має вирішити профспілковий актив. Останнім часом до актуальних проблем додався також наступ влади на права профспілок. Любов Терентіївна поінформувала про план дій Федерації профспілок України щодо вирішення цієї проблеми.

 

 

Про план роботи секції освіти комітету Одеської обласної організації Профспілки на 2022 рік розповіла голова секції освіти Юлія Фощан. З планом члени секції ознайомилися перед початком засідання.

Голова Іванівської об’єднаної організації Профспілки Тетяна Панасюк поділилася досвідом застосування положень про преміювання членів Профспілки закладів освіти. Голови територіальних організацій обговорювали інші можливості надання додаткових пільг спілчанам.

 

На нараді голови обговорювали проблемні питання статистичної звітності за 2021 рік та аналізували дані моніторингів ступеня виконання у 2021 році прийнятих законів, рішень виконавчої влади, положень колективних договорів і угод та досягнутих результатів у частині захисту трудових, соціально-економічних прав працівників освіти Одеської області.

 

Керівники територіальних організацій Профспілки подякували за корисну інформацію. У свою чергу виконавчий апарат комітету Одеської ОО ППОНУ закликав голів звертатися за консультацією з будь-якого питання, щоб налагодити якість організаційної роботи.

 

Служба зв’язків з громадськістю і ЗМІ Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки