«Педагогічна надія Одещини» запалює зірки

 29.03.21


У цьому році Одеська обласна організація Профспілки спільно з Департаментом освіти і науки Одеської облдержадміністрації та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» планує проведення V фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини». Обласний етап відбудеться в червні, якщо не буде карантинних обмежень.

Цей захід – не лише конкурс. У рамках фестивалю учасники відвідують психологічні тренінги, зустрічаються та обмінюються досвідом з ветеранами педагогічної праці, лауреатами та переможцями освітянських конкурсів. Молоді спеціалісти дізнаються, як працюють кращі заклади освіти, зустрічаються з керівництвом територіальних громад та депутатами, спеціалістами управлінь або відділів освіти.

За підсумками конкурсів визначаються переможці, які отримують Дипломи І, ІІ та ІІІ ступеня, а також премії обласного комітету.

Хто може взяти участь у фестивалі?

До участі допускаються молоді фахівці закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, чий робочий стаж не перевищує 3 років. Увага: учасники повинні бути членами Профспілки працівників освіти і науки України.

Запрошуємо молодих спеціалістів приєднатися до участі в фестивалі! Цей захід стане вдалим стартом педагогічної кар’єри, сприятиме розвитку вчительських талантів.

Умови проведення V обласного фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини»



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки