Оздоровлення дітей членів Профспілки – пріоритетний напрямок діяльності профспілкових організацій

 10.12.18


         4 грудня 2018 року на засіданні президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України слухали питання «Про стан роботи організаційних ланок Профспілки щодо оздоровлення і відпочинку дітей освітян у 2018 році».

Учасники засідання відзначили, що організаційними ланками Профспілки здійснюються відповідні заходи, спрямовані на забезпечення повноцінного відпочинку і оздоровлення дітей членів Профспілки, створюються належні умови для проведення освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, організується якісне медичне обслуговування і харчування. Питання оздоровлення систематично розглядаються на засіданнях президій обласних, міських та районних комітетів Профспілки, відповідних нарадах за участі господарників та працівників дитячих оздоровниць, постійних комісій з охорони здоров’я та соціального страхування.

Згідно з проведеним аналізом роботи організаційних ланок Профспілки Одеський регіон увійшов у трійку областей по найбільшій кількості оздоровлених дітей. На оздоровлення дітей освітян Одещини в поточному році затрачено із профспілкових бюджетів усіх рівнів 1 780 000 гривень.

За високі показники в організації оздоровлення та відпочинку дітей освітян у 2018 році, вагомий особистий внесок керівників та працівників організаційних ланок Профспілки, установ та організацій, профспілкових активістів президія ЦК Профспілки працівників освіти і науки України нагородила:

 Почесною відзнакою ЦК Профспілки «Турбота про дітей»:

- Київську районну організацію Профспілки м. Одеси (голова – Циганкова                  Ольга Василівна);

- Первинну профспілкову організацію працівників Одеського національного  економічного університету (голова – Корольова Тетяна Сергіївна);

- Ізмаїльську районну організацію Профспілки (голова – Копил Ольга Олександрівна)

- Страхову Тетяну Василівну, голову Первинної профспілкової організації працівників Одеської національної академії харчових технологій;

- Замітайла Володимира Макаровича, голову Роздільнянської районної організації Профспілки;

 

             Почесною грамотою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України:

- Захарівську районну організацію Профспілки (голова — Маковська Ольга Василівна);

- Первинну профспілкову організацію Білгород-Дністровського педагогічного училища (голова – Бушняк Іван Федорович).

 

Служба зв’язків з громадськістю

 та ЗМІ обкому Профспілки

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки