Оздоровлення -2020

 20.08.20


Уже 3 рік поспіль в Одеській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України діє програма «Оздоровлення». За цією програмою спілчани мають змогу покращити своє здоров’я в санаторіях України.

 Цього року ми проходили санаторно-курортне лікування на базі Клінічного санаторію ім. М.І. Пирогова («Куяльник») з частковою оплатою: 60% оплатила Профспілка, 40% — власні кошти.

Санаторій має давні лікувальні традиції та вражаючу історію розвитку і становлення. Нині територія з першого погляду вражає своїм ландшафтом, знаходиться у неймовірно гарній парковій зоні. Здається, що все так і було з самого початку заснування.

Санаторій спеціалізується на лікуванні захворювань таких органів та систем: репродуктивної, кровообігу, опорно-рухової, нервової, а також шкіри та дитячих хвороб. Також діє діагностична база, яка включає в себе консультацію лікаря, лабораторну та інструментальну діагностику, біохімічні та загальноклінічні дослідження.

Вражають доступні процедури санаторію, серед яких масаж суглобів та хребта, грязелікування, газогрязеві ванни, тренажер «Мотомед» для хворих з порушеннями опорно-рухового апарату, душ Шарко, пневмопресинг та ін. Окремо хочеться виділити гідрокінезотерапію та лікувально-оздоровчі вправи в басейні з ропою.

Не передати словами наші враження! Ми не тільки підлікувалися, а ще й гарно провели час, набралися сил та життєвої енергії. Щиро дякуємо Профспілці за змогу відпочити та забути про невгамовні години шкільного життя. Сподіваємося, що скоро повернемось сюди знову.

 

Медянцева І.А., вчитель Холоднобалківської ЗОШ І-ІІІ ст., та Чорна Н.І., бухгалтер відділу освіти, культури, молоді та спорту Яськівської ОТГ Біляївського району

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки