Освітяни Куяльницької ОТГ – вдруге чемпіони Х обласної спартакіади!

 22.06.21


16-18 червня в селі Кароліно-Бугаз проходила Х спартакіада серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України. Азартні змагання та відпочинок біля моря залишили в учасників незабутні, яскраві спогади.

 

        В Х спартакіаді взяли участь 19 команд, з яких 17 представляли територіальні громади Одеської області, 2 – заклади вищої освіти м.Одеси (Державний університет «Одеська політехніка» та Одеську національну академію будівництва і архітектури).

        Змагання з 4 видів спорту (волейболу, футболу, настільного тенісу та шахів) проходили одночасно на різних майданчиках спортивно-оздоровчого табору «Чайка» ДУ «Одеська політехніка».

        Оскільки в цьому році спартакіада була ювілейною, організатори доклали всіх зусиль для того, щоб вона пройшла в святковій атмосфері. На церемонії відкриття парад команд поєднався з виступом групи барабанщиць «Сяйво» гімназії м.Чорноморська. Виступи юної співачки Ганни Комякової, учениці гімназії м.Чорноморська, стали ще одним приємним подарунком та зарядили всіх позитивним настроєм.

        На церемонії відкриття учасників вітали голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук та начальник Одеського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександр Тулунжи. «Родзинкою» урочистого відкриття стало нагородження ветеранів спартакіади, які впродовж 10 років брали активну участь в організації спортивних змагань. Їм вручили Почесні грамоти, пам’ятні стрічки та грошові винагороди.

        Згадували на відкритті й про результати минулих спартакіад. Команди підтримували гарячими оплесками своїх земляків, яких згадували в історії спартакіади.

        Всі дні на майданчиках вирували пристрасті, вболівальники не втомлювалися гаряче підтримувати свої команди. А увечері всіх чекала дискотека в літньому кінотеатрі табору.

        Погодні умови внесли корективи в план спартакіади: на другий день через зливу змагання з волейболу були перенесені в спортивний зал Великодолинської школи Одеського району. Тим часом у закритих приміщеннях продовжувалися змагання з шахів та настільного тенісу.

 

У волейболі після запеклої боротьби перемогу виборола команда Іванівської об’єднаної організації Профспілки. Друге місце посіла команда Балтської об’єднаної організації Профспілки, третє – Білгород-Дністровської об’єднаної організації Профспілки.

В міні-футболі І місце посіла команда Лиманської об’єднаної організації Профспілки, ІІ місце – Куяльницької сільської, ІІІ місце – Великомихайлівської селищної.

У командному заліку з тенісу перемогу одержали освітяни Білгород-Дністровської об’єднаної організації Профспілки, ІІ місце дісталося Куяльницькій, а ІІІ – Кодимській.

У командному заліку з шахів перемогла команда м.Чорноморська, а ІІ та ІІІ місця дісталися Кілійській та Куяльницькій організаціям.

За підсумками всіх видів змагань були визначені переможці в загальнокомандному заліку. Ними стали:

І місце – команда Куяльницької сільської організації Профспілки;

ІІ місце – команда Білгород-Дністровської об’єднаної організації Профспілки;

ІІІ місце – команда Березівської об’єднаної організації Профспілки.

 

Команди та всі їх учасники були нагороджені дипломами, медалями та кубками. Також спортсмени, що посіли І-ІІІ місця у змаганнях, отримали грошову винагороду від Одеської обласної організації Профспілки.

 

ХІ обласна спартакіада відбудеться в 2023 році, але плани на неї будуються вже зараз. Представники інших закладів вищої освіти, що раніше не приєднувалися до змагань, висловили бажання взяти участь наступного разу.

 

Вітаємо всіх переможців та призерів з новими спортивними досягненнями! Запрошуємо всіх освітян приєднуватися до змагань та боротися за титул переможців ХІ спартакіади.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

 працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки