Онлайн-засідання президії: в центрі уваги – вища школа

 12.11.21


12 листопада відбулося чергове засідання президії комітету Одеської обласної організації Профспілки. Захід відбувся в режимі онлайн на платформі Zoom.

Перше питання порядку денного – «Про роботу профспілкового комітету Первинної профспілкової організації співробітників Одеського національного економічного університету щодо забезпечення соціально-економічних прав працівників». Доповідала голова первинної профспілкової організації, член президії комітету Одеської обласної організації Профспілки Тетяна Корольова.

На президії розглянули питання проведення Дня студента. У зв’язку з карантинними обмеженнями сьогодні організація масового святкування, як і рік тому, стала неможливою. Натомість комітет Одеської обласної організації Профспілки запропонував нагородити найактивніших студентів преміями по 1000 грн та Почесними грамотами. Ця ініціатива була одностайно підтримана членами президії.

Позачергово на засідання президії розглядали ситуацію з масовим відстороненням від роботи працівників освіти, які не вакцинувалися. До комітету Одеської обласної організації Профспілки надходять численні звернення з цього питання. Після тривалої дискусії члени президії вирішили на початковому етапі масово направляти звернення до Президента України та Міністерства охорони здоров’я.

 

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки

працівників освіти і науки України

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки