Онлайн-навчання бухгалтерів: обговорили фінансові та організаційні питання

 10.12.20


10 грудня відбувся семінар бухгалтерів та голів організаційних ланок Одеської обласної організації Профспілки. Захід відбувався на онлайн-платформі Zoom.

Відкрила семінар голова Одеської обласної організації Профспілки Любов Корнійчук, яка наголосила на необхідності підвищення ефективності діяльності профспілкових органів шляхом запровадження нових сучасних форм роботи.

Головний бухгалтер обкому Профспілки Тетяна Кузнецова розповіла про додержання норм законодавства в профспілкових організаціях. Заступник голови Одеської обласної організації Профспілки Оксана Пушнова поділилася досвідом Овідіопольської районної організації Профспілки щодо переходу на безготівкові виплати.

Запитань від учасників семінару було багато, та доповідачі приділили увагу всім.

Після семінару відбулася нарада голів територіальних організацій Профспілки, присвячена організаційним питанням – структурі Профспілки, створенню та реорганізації організацій Профспілки в об’єднаних територіальних громадах тощо.

Приємно відзначити, що профспілкові лідери залишаються активними та працюють так само плідно в режимі онлайн. Сподіваємося, що скоро ми отримаємо нагоду проводити семінари та наради в реальному житті.

Служба зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки