Одеська обласна Програма оздоровлення 2018 рік — в дії!

 11.07.18


     Закінчується літо – пора відпочинку та відпусток, яка залишає лише приємні спогади в пам'яті членів Профспілки завдяки впровадженню обласної Програми оздоровлення та відпочинку.

         Цього року спілчани мали змогу оздоровитися: в пансіонаті «Пролісок» Львівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України м.Трускавець – 21 особа, санаторії «Моршинський» – 50 осіб, Клінічному санаторії «Лермонтовський» – 37 осіб, «Клінічному санаторії ім. Пирогова» – 32 особи та в санаторії «Червона калина» с. Жобрін, Рівенської області – 28 осіб. Попереду ще путівки в IV кварталі.

         Вдале географічне розміщення, розвинена інфраструктура курортів, сприятливі умови для відпочинку, різноманітне дозвілля, чудова кухня приваблюють до себе відпочиваючих завдяки тому, що обком Профспілки розробив дольову участь у фінансуванні оздоровлення: 40% – обком Профспілки, 60% – профспілкові організації та члени Профспілки.

         Спілчанам сподобалось відпочивати в санаторії «Червона Калина», який знаходиться серед хвойного лісу на березі озера, на території здравниці є два цілющих джерела мінеральної води. У пансіонаті «Пролісок» 

ошатна двоповерхова будівля, затишна атмосфера, спокій і зелень, привітний персонал, цілюща трускавецька вода «Нафтуся». Також є WI-Fi Інтернет-покриття, що надає можливість попрацювати з персональним ноутбуком. Все це залишає неповторні спогади про відпочинок. 

         Спілчани сподіваються, що така корисна програма оздоровлення буде діяти й в подальшому та розширить свої географічні межі.

 

                                               Завідувач відділу соціально-економічного

                                               захисту працівників Подгорець В.В. 

                                              

 



© 2014 Профспілка працівників освіти і науки